Nieuwsbrief april 2011

Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar, klik dan hier
NSGK Nieuwsbrief

nummer 6 april 2011


    In deze nieuwsbrief van NSGK voor het gehandicapte kind leest u wat wij, mede dankzij uw steun, kunnen doen voor kinderen en jongeren met een handicap. De NSGK-nieuwsbrief verschijnt vier keer per jaar. Wilt u hem niet meer ontvangen, klik dan op 'afmelden'.
 
Doneer nu!  

   

NSGK start Technologiefonds

Schoenen die zelf lopen, een reuzentoetsenbord en een automatische paardenstaartenmaker – kinderen met en zonder handicap bedachten samen alvast een paar technische snufjes die het leven met een handicap een stuk gemakkelijker maken. Ze deden dat op 23 maart onder leiding van Jeugdjournaal-verslaggever Tako Rietveld ter gelegenheid van de start van een nieuw Technologiefonds waar NSGK aan deelneemt. Lees meer
   

   

NSGK-testteam weer op pad

Klik hier met de rechtermuisknop om afbeeldingen te downloaden. Om uw privacy te beschermen, is het automatisch downloaden van deze afbeelding van internet verhinderd.

Hoe toegankelijk zijn buurtspeeltuinen in Nederland voor kinderen met een handicap? De speeltuinbende, het testteam van kinderen met en zonder handicap, zal de komende maanden weer op pad gaan om speeltuinen onder de loep te nemen. Het wordt een druk jaar voor de kinderen, want er zijn veel speeltuinverenigingen die willen weten of hun speeltuin wel gehandicapten-proof is. Inmiddels zit de eerste test er al weer op. Lees meer.

   

   

Korting op uw testament

Klik hier met de rechtermuisknop om afbeeldingen te downloaden. Om uw privacy te beschermen, is het automatisch downloaden van deze afbeelding van internet verhinderd.

Het is zinvol om tijdig na te denken wat er met uw bezit gebeurt na uw overlijden. Aan wie wilt u een stukje van uzelf meegeven? Van 18 tot 23 april organiseren 49 goede doelen samen de Week van het Testament. In de Week van het Testament biedt een groot aantal notarissen een korting van 150 euro op een testament, bij opname van een deelnemend goed doel, zoals NSGK.
Lees meer
   

   

Doe mee aan de Dam tot Damloop

Ben je sportief en wil je iets betekenen voor kinderen met een handicap? Loop dan 18 september mee met de Dam tot Damloop voor NSGK voor het gehandicapte kind. NSGK beschikt over vijftig startplaatsen. De startplaats, het leuke NSGK T-shirt en tips om sponsors te werven ontvang je gratis van ons, daartegenover verwachten wij dat je minimaal 100 euro sponsorgeld binnenhaalt. Om sponsors te werven kun je je eigen actiepagina maken via www.geefsamen.nl/nsgkLees meer
 

   

   

NSGK praat met...Sander

Klik hier met de rechtermuisknop om afbeeldingen te downloaden. Om uw privacy te beschermen, is het automatisch downloaden van deze afbeelding van internet verhinderd.Foto 100ste startbijdrage

De 11-jarige Sander Smale uit Markelo won in augustus 2010 de CAPPIES AWARD. Met zijn overwinning werd Sander tegelijkertijd de nieuwe kinderambassadeur van NSGK. Sindsdien heeft Sander zich op vele gebieden ingezet voor kinderen met een handicap. NSGK sprak met hem over zijn belevenissen van het afgelopen half jaar. 
Lees het interview met Sander

   

 
 
 

NSGK
Van Miereveldstraat 9
1071 DW Amsterdam
Tel. 020-6791200
Fax 020-6731006

 
E-mail info@nsgk.nl
Girorekening 552000
Bankrekening 33.44.33.444
KvK Amsterdam S 41199157

 
Afmelden voor de NSGK Nieuwsbrief  
 

 

naar boven

Visual


Volg ons op:
  • CBF
  • ANBI
  • Vrienden Loterij
Sitemap sluiten
-