Menu overslaan

Jaarverslag 2019: geen kind zonder vriendjes!

"Mede dankzij uw steun konden we ons in 2019 onverminderd inzetten voor kinderen met een handicap. Want veel van hen leven in een isolement en zijn eenzaam. Ze missen vriendjes in hun buurt. De gevolgen daarvan zijn groot en bepalend voor de rest van hun leven. Samen met onze honderden projectpartners realiseren we in 2019 weer vele concrete projecten om dit probleem op te lossen. In ons jaarverslag leest u welke impact dit heeft en de persoonlijke verhalen vertellen waarom dit zo enorm belangrijk is. - Henk-Willem Laan, directeur het Gehandicapte Kind"

Meerjarenkader

Wat is de missie van het Gehandicapte Kind in de samenleving? Welke doelen willen we de komende jaren bereiken en hoe pakken we dat aan? In ons meerjarenkader lees je meer over onze plannen tot en met 2019. Download hier ons meerjarenkader. (761Kb)

Om onze doelen op een effectieve manier te bereiken, hebben we ons meerjarenkader vertaald naar een overzichtelijk plan op 1A4. (2,4Mb)

 

Gedragscode

In ons werk streven we een hoge standaard van integriteit na. We hebben die vastgelegd in onze gedragscode

 

Nieuwsbrieven

E-mail

het Gehandicapte Kind heeft ook een digitale nieuwsbrief. Daarin lees je wat wij, mede dankzij jouw steun, kunnen doen voor kinderen en jongeren met een handicap. Wil je deze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

Onze Speeltuinbende heeft een eigen digitale nieuwsbrief, met daarin de laatste nieuwtjes over toegankelijke speelplaatsen. Ga naar de website van de Speeltuinbende om je aan te melden voor deze nieuwsbrief.

Post

Donateurs van het Gehandicapte Kind ontvangen 3 keer per jaar een papieren nieuwsbrief met informatie over ons werk voor kinderen en jongeren met een handicap. Bekijk hier een voorbeeldnieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt automatisch toegestuurd wanneer je donateur wordt van het Gehandicapte Kind. Meld je aan als donateur

 

Inspiratiewijzer wooninitiatieven

Veel ouders richten zelf een kleinschalige woongroep op voor kun kind met een handicap. Hoe bekostig je de exploitatie van zo'n initiatief? Met steun van het Gehandicapte Kind bracht Per Saldo een Inspiratiewijzer uit, met praktische tips voor een gezonde exploitatie zonder concessies te doen aan de kwaliteit van zorg. Bestel de Inspiratiewijzer op de website van Per Saldo.   

CBF Centraal Bureau Fondsenwerving ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling VriendenLoterij